Steeghs Kookstudio Reuver

Bent u een echte kookfanaat? Of vindt u het leuk om te meer te leren over het bereiden van gezonde en lekkere maaltijden?

Kom gezellig koken bij Rob! Of, op z’n Limburgs gezegd: Kom kaoke biej Rob!
In onze knusse en sfeervolle kookstudio in Reuver heten wij u van harte welkom.

Probeer onder begeleiding nieuwe recepten uit, kook in groepsverband en maak samen een heerlijk gerecht. Wij geven kookworkshops met verschillende thema’s. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over de Mediterrane keuken? Of wellicht de Italiaanse, Aziatische, Spaanse of Hollandse keuken? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Steeghs Catering Kookstudio

De Kookstudio: Voor wie?

Een workshop in onze kookstudio is uitermate geschikt voor allerlei soorten gezelschappen. Van vriendinnengroepen tot familie uitjes, van teambuilding activiteiten van bedrijven tot het verenigingsleven en niet te vergeten de kinderfeestjes. U kunt het zo gek niet bedenken. Het belangrijkste is dat wij er, samen met uw gezelschap, een gezellige middag of avond van maken met lekker koken, heerlijk eten en drinken!

Openingstijden

De Kookstudio is iedere dag geopend. In verband met de beschikbaarheid is vooraf reserveren noodzakelijk. De workshop duurt 4 uur.  Bij optie twee en drie geld voor elk volguur dat er 35,00 aan kosten bijkomen.

let op per 01/01/2018 zijn alle prijzen excl. BTW.

Hoe werkt het?

U kunt een keuze maken uit 3 opties, die hieronder verder staan uitgelegd. U wordt altijd welkom geheten door Rob en/of Ilse. We laten u de keuken zien en geven uitleg over het gebruik van de keuken. Ook geven we uitleg over het gerecht dat u gaat bereiden, en daarna is het tijd om de handjes uit de mouwen te steken! Dan gaat u aan de slag met uw gerecht, eventueel onder begeleiding van Rob en/of Ilse. Zodra alle gerechten bereid zijn, komt misschien wel het leukste gedeelte: het proeven! Geniet van uw eigen en elkaars kookkunsten! We sluiten de avond af met een kopje koffie of thee.

Voor verdere uitleg verwijzen wij u naar de onderstaande 3 opties.


Kookstudio Opties
Telefonisch Reserveren

  077- 4741850