Steeghs Catering

Steeghs Catering & Evenementen levert al jaren partycatering op maat, voor zowel kleine als grote gelegenheden en altijd afgestemd op uw specifieke wensen en budget. Met passie, enthousiasme en oog voor detail gaan wij iedere uitdaging aan en zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring.

Walking dinner, bedrijfsopeningen, borrels, bruiloften, jubilea of evenementcatering. Noem het maar op en wij verzorgen het voor u. Ons enthousiast team neemt al uw zorgen uit handen en door onze jarenlange expertise kunnen wij perfect passende catering voor iedere feestelijke gelegenheid leveren. Op ons kunt u bouwen!

Partners en klanten ervaren ons als een inspirerende, daadkrachtige en onmisbare schakel in de partycatering. Wij blinken uit door ons inlevingsvermogen, creativiteit, flexibiliteit en organisatietalent. Maak uw wensen kenbaar en wij doen er alles aan om uw feest tot een onvergetelijke happening te maken!

Naast culinair verzorgde feesten en partijen kunt u ook bij ons terecht voor een geheel verzorgde kookworkshop in onze eigen kookstudio in Reuver.


 Voor meer informatie bel  077- 4741850